9 Jun 2010

HuH!!

salam semua...
rasenye lame da xupdate blog aku yg xfemes nie...
haha...
xpe2...
skg nie aku bru balik keje..
now aku keje sementara kat francais fast food kat mines wonderland...
aku keje nie sementara tgu keputusan samada dpt sambung degree..
harap2 dpt la..
aku cite serba sikit ea...
aku nie keje kat Popeyes Loiusiana Kitchen..
outlet baru bkak kat mines pada 3.6.2010...
so, aku kne training dlu sbb xkn aku nk trus msuk keje je...
xtau pape kang nk wat...
aku ditugaskan jadi cashier even aku mtk jdi kichen crew...
huhu...
aku stat training kat mid valley from 19.5.2010- 27.5.2010...
so, sementara tgu outlet kat mines 2 bkak aku kne la buat pembersihan n kemaskan new outlet 2 lbh krg 5 hari...
agak pnt gak sbb dri stat bk 3.6.2010 tu aku asyik closing je...
bile la nk dpt keje pgi...
haha..
xpe la... asal ade keje nk wat...
moga2 aku dpt sambung degree...
sampai sini dlu sume..
wasalam...


5 shout!!!:

~~Sue eLLa~~ berkata...

nanti gaji jgn lupa aku yerh..hehehe

Afiq Din berkata...

haha...
insyaallah...

vice versa berkata...

nak tanya! knp ayam popeyes masin? grrrrr! hahahhahaha

Amanda Sabariah Shamsuri berkata...

klu g mid valley bole la ni mnta diskaun kn?ahaha

Afiq Din berkata...

vice versa: masin ke? xpe2.. nti aku gtau bos.. tpi klu nk suggest or complain pape blh je amek suggestion form kat kaunter...

manda: skg da keje kat mines la... haha

Related Posts with Thumbnails
 

aKu nAk KaTe ApE © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes