10 Nov 2011

Power Of Smile

13shout!!!
as salam all blogger...

hari2 kite akan tempuh dugaan dlm ape jugak yg kite wat...
xkire la benda kecik ke, besar ke...

sampai kite n tension tuk jalankan something sampai dpt puaskan hati sume org...
katekan la korang ade bisnes...
mesti akan timbul kepuasan bile tgk senyuman dri customer korg dgn servis yg diberikan...
seolah-olah senyum tu bg inspirasi kat korg tuk terus berjaya...




bkn aku je kate...
salah sorg magican jepun yg makin berjaya Cyril pon kate senyuman org yg tgk die wat show bgi die lbh inspirasi tuk wat magic...


means 'power of smile' tu sgt la kuat...
so, korang kne perbanyakkan senyum...
mne la tau di sebalik kejayaan org lain dtgnye dri senyuman korang...

pict sume aku curi kat pak cik google

*esok da balik shah alam da.... huhuhu




8 Nov 2011

Banyak benda, byk cerita

6shout!!!
as salam all blogger...
ingat lagikah korang kat aku???

harapnya masih ingat la...
almaklum la, dekat 2 BULAN sepi blog nih tanpa citer...

byk benda n byk citer sebenarnya sepanjang 2 bulan nih...

rumah sewe
-lpas je raya pose yg lpas, sem baru pon nk bermula... so, sibuk la nk mencari rumah sewe aku ni... memandangkan rumah sewe lame da tamat kontrak n tuan rumah pon nk jual rumah die, aku pon terpaksa la mencari rumah baru... tpi malangnye rumah yg aku dpt tu duduk xsampai seminggu trus aku kuar... ade la citer disebaliknya yg aku akan share nanti... now, rumah baru n housemate pon baru... dak2 kulinari lgi... alhamdulillah, da 2 bulan aku dok situ n xde pape prob pon...

kne kick dari fac lain
-kisah n mmg wat hatiku panassss... citernye cm nih... aku ngn geng2 kne amek subjek Numerical Analysis, but jadual clash ngn subjek 3rd language... so, alternatif lain adelah amek subjek n d fac engineering... fac FSKM bkn la jauh pon dri engineering... tpi disebabkan lect kat situ cm xbpe nk ikhlas ajar dak2 dri fac len, aku pon drop n tukar ngn subjek len... ape daaaa

moto rosak
-bab motor n aku bknnye pandai sgt... lanning brake yg problem tpi aku sampai tukar clutch pit.. ntah btol ke x aku eje tu... bayangkan lanning yg rm12 tu aku tukar clutch yg harge RM55... byk rugi wooo... lme baru aku pasan hal nih... pengajaran la pas nih...

raye haji lagiii
-n yg latest la... ape lgi?? raye la... tahun n dak2 skola xdpt cuti yg panjang berbanding aku yg dpt sminggu cti... so, balik pon 3 hari je...tahun n destinasi KELANTAN... syukur la tahun n dpt gak aku tlg org2 kampung lapah lembu n agihkan kpd yg berQURBAN... mlm raye je mcm biasa la... klu kat klantan kami akan masak sate bersama2...
 

so, klu da lbh 3 citer tu kire byk la akan...
aku nk berblogging, tpi mungkin ade hal yg xmengizinkan...
cti n aku harap dpt la tebus balik 2 bulan yg aku x BW...
sekian dulu...

*ade prob nk upload pict la... google da krg memuaskan skg nih





4 Sep 2011

Harap belum terlambat...

4shout!!!
as salam all blogger...

harapnye sume baik2 belaka la di musim raye nih...
setelah sekian lame la aku n xngadap tenet, xtau ape citer2 dari kalangan blogger...

dikesempatan n aku nk ucapkan 
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
kat korg sume...
harapnyer belum terlambat la ye...

makan tu beringatla, jgn la nanti musim raye n jdi musim obesiti plak...

tahun n raya aku kat 2 kg...
perak n klate... tpi perjalanan utk balik ke rumah boleh katekan pusing semenanjung jugak la...
dari rawang g sri iskandar,perak...
pastu dri sri iskandar ke ipoh jap then g teluk intan plak...
pasthree dri teluk intan balik kg abah kat tanah merah,klate ikut grik...
pasfour singgah jeli lawat mak cik aku kat sana...
then, g la rantau panjang jap nk shopping sikit2... ade la 2-3 helai aku sambar...
sesi klate abes, aku turun ke kuantan ikut pasir putih...
sampai la ke pekan, pahang sbb nk ngantar spupu nikah...
dari pahang plak p turun kolo pilah,n9 plak...
sampai seremban n trus ke rawang...

jauh gak ye perjalanan... naseb bek naik kete...

tpi musim raye n mmg xdpt nk dielakkan kesesakan la...
maybe thun2 mendatang pihak2 tertentu akan kawal jalan tuk keselesaan pengguna...
ok, slmt beraye ye sume...

*kemas2 rumah sbb tetamu bakal dtg...







10 Ogo 2011

IPOH mali...

10shout!!!
as salam all blogger...
bile nk tgk amoi-amoi cun xlain xbukan mesti dari ipoh kan...
(oppssss.... xbek tuk bulan nih)

hehe...
sebenarnye today aku nk p bertolak ke ipoh...
kat sri iskandar utk tolong mak cik aku d sana...
so, stay la kat sane sampai raye sbb kg aku pon kat teluk intan je...

jadi paham2 la ye...
AKU TAK DAPAT ONLINE
huhuhu...
aku balas jejak mane yg sempat ye...
sekian dlu...

*dtg la slalooooo kat blog aku nih...




6 Ogo 2011

Silap sikit susah tau

17shout!!!
as salam all blogger...
ape yg silap tuh???

ada kesilapan yg dilakukan oleh blogger time nk blogwalk...
salah satunya tersalah masukkan url blog


klik utk tumbesaran...
bkn sekali dua da jdi...
terasa rugi kan bila korang dtg blog n but aku xdpt nk membalas...
juz disebabkan tersalah url..
mmg kat ruangan link aku tu blh automate link mane2 yg korang penah tulis...
tpi chek balik ye kot2 salah...

satu lgi yg blogger suke wat ialah gune ayat same je tiap2 kali singgah...
cube la ayat lain plak... 
n hari2 singgah pon juz tulis 'singgah'...
esoknya pon tulis 'singgah'... one words je...
nk meredah blog tu pon rase xikhlas kan...
k la, aku juz bgtau je...

sape2 terasa sory la ye...
sekian dlu...

eh, sblm aku terlupa... 
sape2 yg gempak atau nk cube naseb utk design tin nescafe blh kli n
mane tau rezki korang dpt 10k






   

4 Ogo 2011

Title Baru La Plak...

10shout!!!
as salam all blogger...
ade rase pape yg pelik x kat blog aku???

haih... xde ape nk tulis punye pasal, bende kecik n aku nk hebohkan plak kan...
da lme sebenarnye aku nk cari mase yg sesuai...
mungkin n la masenye yg sesuai tuk tukar...
aku da tukar title baru tuk blog aku n...
dlunye dikenali sbg 'aku bukan aku'...

bak kate kumpulan sepah, barang yg lme jgn dikenang...
sbb tu la aku tukar yg baru...
ade la peristiwa di sebalik title tu...


n title yg lme...
klik la tuk pembesaran...

n yg baru plak...
so, wpon title baru budusodap xpenah lupekan korang wahai si blogger...
xkire yg folo ataupon x...
blog n akan terus hidup kerana korang...
sekian dlu...

*perasan x aku da setahun xde header... hahaha






   

2 Ogo 2011

Alhamdulillah... Masih ada yg ingat

19shout!!!
as salam all blogger...
mcm mana pose hari ni???
harapnya xtinggal la ye melainkan yg uzur tu...

today nk bercerita pasal ramadhan la plak...
pada mlm ahad tentunya korang akan mendapat msg dri member2 yg mengingatkan kite berkenaan ramadhan kan???
alhamdulillah, itu tandanya masih ade yg ingt pada kita utk memulakan ramadhan dgn hati yg bersih...
bkn BERSIH 2.0 tau...
dari msg yg disampaikan wpon diforward dari yg lpas, sekurang-kurangnya dpt mengingatkan kita bahawa bulan rahmat sudah tiba...

bercerita pasal ramahan pulak, mmg xkn terlepas utk menikmati juadah ketika berpuasa...
aku tertarik bila terbaca satu artikel d surat khabar...
ianya berkenaan bazar ramadhan...
bulan n mmg rezeki para peniaga utk mencari duit bg menampung perbelanjaan hari raya...
yg menghairankan aku, tapak2 bazar yg disewakan terutamanya di kwsn2 KL mmg agak mahal...
dlm artikel tu disebut ada tapak yg disewa RM2000-10000 sebulan...
sekali pandang tentu xpercaya kan...
tpi, knp peniaga sanggup??? krn di kwsn n mereka boleh membuat untung sampai RM50k sebulan...
masyuk skali kan...
dlm keseronokan berniaga jgn la diabaikan kesucian makanan yg dijual...
sbg contohnya, telur jgnlah tak dibasuh, nasi lemak yg dijual jgn la pula basi ketika sampai watu berbuka, air yg dijual jgnla pula menggunakan air paip, dan byk lgi...

sekian dula ya...
jgn lupa solat terawih lpas isyak...








30 Jul 2011

Jom Makan Durian

8shout!!!
as salam all blogger...
ape aktiviti hari n???

alhamdulillah, syukur ke atas ilahi...
knp???
hari n aku g program jom mkn durian...
sedap wooooo...
program n berlangsung btol2 dkt Medan Selera Bandar Utama Batang Kali...


 n je banner yg sempat aku amek... 
adik tu nk masuk, tpi kelam-kabut la aku amek pict..
tu pon xpenuh banner tu...

dkt sini mmg kosong...
tpi, dkt bawah pokok ramai org dok jamu selera...
moga program mcm n lebih byk dianjurkan...
nk tau pasal blackberry playbook???
tekan sini

*fuhhhh... puas mkn durian sebelum nk pose nanti





26 Jul 2011

ramadhan kian menjelma

8shout!!!
as salam all blogger...

now kite berada di bulan syaaban di mana slps n adalah bulan ramadhan yg mulia..
sepatutnya kita lbh byk mendoakan org yg telah pergi pada bulan ini utk
mengurangkan azab di alam barzarkh...

tahukah korg ape maksud di sebalik bulan ramadhan tu???

RAMADHAN

ra - rahmat... huruf ra yg bermaksud rahmat yg diberikan oleh ALLAH S.W.T kpd kita..
     ianya di mana pintu syurga dibuka seluas-luasnye dan pintu neraka ditutup serapat-rapatnye...

min - maghfirah ataupon disebut sebagai keampunan... ALLAH itu MAHA PENGAMPUN..
maka kita sebagai hamba mesti lah ambil peluang di bulan ramadhan ini utk
memohon keampunan dari ALLAH..

dhod - dhoman iaitu jaminan... jaminan apa??? jaminan syurga ALLAH bgi org yg beriman...
bukankah syaitan dirantai semasa bulan ramadhan n... so, waktu ini berebut-rebutlah
kita melakukan ibadah utk mendapatkn syurga dari ALLAH

aliff - aman... di bulan ramadhan ade satu mlm yg amat dicari-cari iaitu mlm
al qadar... yg mana mlm itu adalah lebih baik dari seribu bulan... sayu2 saja angin
bertiup pada mlm itu... aman rasanye bila melakukan ibadah...

nun - iaitu nur... nur dari ALLAH utk hambanya melakukan ibadah, kebajikan dan juga
kebaikan...


aku hanya berkongsi ape yg ade...
moga kite semua mendapat rahmat dari ALLAH...





   

17 Jul 2011

laki poyo dibenci wanita... but, how wanita yg gedik?

25shout!!!


as salam all blogger...

'poyo la mamat ni'
'gedik la seyh minah n'

woohoooo...
poyo... words yg slalu digunakan utk org2 yg berlagak bagus...
golongan2 mcm n la yg rasenyer dibenci oleh kaum wanita...
yela, duit xde... tpi ckp serupa anak jutawan plak...
lumrah dunia yg lelaki mesti nk tunjuk kehebatan die dpn gurl...
tpi, tidak perlulah keterlaluan sampai gurl pon rase xselesa...
maksud aku kat sini, ade benda yg gurl blh wat sendiri tpi lelaki tu tetap nk buatkan...
so, that gurl xdpt berdikari...




gedik...
tergedik-gedik... ape nk jdi...
dgn suara buatan yg manje2... of course la nk menarik perhatian...
tpi xsemua la yg tertarik dek kegedikan anda itu...
'lorh, i tak selerew makan lar.. adew sapew2 nk suap?'...
wooo... sampai nk menyuap cik kak... tangan da patah ke???


aku pon xtau ape definisi poyo tu???
n ape itu gedik???

subjektif la persoalan n...
lain org mesti lain pendapat kan...




13 Jul 2011

perigi cari timba

5shout!!!
as salam all blogger...


-realistik ke???
-blh pki???

bgi aku xsalah pon klu perigi nk cari timba...
skg n pon rmi je yg praktikkan peribahasa tu...
bahagia la harapnya ye...
peribahasa n xla hanya digunakan tuk mencari kekasih je...

bgi aku byk benda blh dijadikan medium...
contohnya, zaman skg n...
anak2 yg besar dah xcari parent dah...
bz sangat sampai xde masa tuk parent...
parent plak dok mencari anak2 dorg yg selama n diberi segalanya utk kejayaan...

contoh yg lain plak mcm guru mencari murid...
kes2 ponteng skola mmg banyak berlaku skg...
guru2 terpaksa la mengorbankan masa dorg utk ambil tahu tentang anak murid dorg...


so, bgi couple2 tu...
anda ada ke kes2 perigi cari timba nih???




8 Jul 2011

Cantekkk

5shout!!!
as salam all blogger...

mengenai entry aku sblm n nmpknye mcm ada kesilapan...
pgi n awal2 aku da blh bukak FB...
harap2 akan terus berkekalan la ye...

pasal twitter aku xtau...
sbb aku xde...
so, blh la korang berFB ya...
sekian...





   

7 Jul 2011

Btol Ke 8 & 9 Julai n FB n Twitter xblh Bukak???

8shout!!!
as salam all blogger...

adakah anda sume ketagih pada laman sosial FB n Twitter???
anda perlu risau la kan...

aku dpt info yg mengatakan pada 8 dan 9 JULY 2011 yakni esok n lusa laman sosial tu xblh nk bukak...
kat malaysia la...
nk tau blh ke (sini) 
pelik la aku...
npe la nk sekat2... SKMM da sekat beberapa laman2 web.. 
n nk sekat lagi.. even 2 hari, tetap akan menimbulkn rasa xpuas hati kan...
xcukup ngn jalan-jalan di KL bakal tutup, pengangkutan awam yg diubah destinasi akhir...
haish...
tulis lebih2 kang susah...
korang paham2 je la ye...
sekian dlu...







6 Jul 2011

BOS mane best???

17shout!!!
as salam all blogger...

lpas bercakap pasal hal jiran nk plak cakap pasal bos...
almaklumla cuti sem n ngah bekerja...

bos mane yg best ye???
laki ke wanita???

sbg seorang pekerja, aku n xla memilih sangat pasal jantina bos n...
cuma masing2 ade kelebihan n keburukannya....

BOS LAKI
-bgi aku la, mengikut pengalaman bekerja ngn bos laki n mmg best... biarpun tertekan ngn masalah keje, dorg still blh gelak2 lgi... dorg n pon buat keputusan bukan ikut emosi n lebih berfikir kpd logik... mcm aku dlu yg penah keje ngn bos laki n, mmg die akan ltk aku syif ptg setiap jumaat sbb tau kami para lelaki n akan menunaikan solat jumaat... kire COOL la bos laki n kan... lgi2 klu minat pekerja n bos same... cm aku dlu time praktikal, bos2 slalu ajak men badminton... kdg2 futsal... so, terisi la masa kitorang...
-tpi ade jugak buruknya keje ngn bos laki nih... nobody perfect right... bgi aku bos laki n kejenye agak lambat sikit nk dibuat... but, kualiti still top... bab kekemasan kne serahkan kat gurl ya... aku dlu penah kne marah ngn bos laki gak sbb xwat keje yg die suroh... time tu, ape yg aku piki dlm hati 'pegi mampos la, ko bkn wat ape pon'... sbb aku rase aku xslah... bknnye aku dok rilek, aku pon tgh wat keje time tu... die bkn la bos besar pon... setakat Management Trainee je... keje ngn die mmg mcm taik... klu syif mlm, kejenye dok karok je kat stor... agak2 bosan die p hisap rokok... aku sorg je nk kne wat... nanti nk abes syif, keje yg aku xsempat siapkan die blh kate soh je dak pg wat... mmg mcm taik la aku rase perangai die ni...

BOS WANITA
-ape nk diperkatakan tentang bos wanita ye??? for ur information, bos aku skg n adalah wanita... aku dikelilingi pekerja wanita... dah request da worker laki... dorg kate xde laki yg apply... jemmm... ok, bercakap pasal bos wanita n... mereka blh dikatekan pembersih, kemas dan juga lebih cenderung utk ikut peraturan d tempat keje... pasal masa jarang la lambat... dlm fikiran dorg selagi keje siap xblh balik... soal komunikasi plak, dorg n lgi pandai berbicara dgn client ataupon customer... kire ayat manis la... xsume customer paham kite kan... yela, xabes2 ngn slogan 'customer always right'... xblh pakai pon slogan tu...

-bile bos wamita n marah cukup palat rasenye... dorg n xde nk kawal2 la perasaan marah tu... klu die da xtahan, dpn org ramai pon die marah... aku penah jdi mangsa... tpi sbg seorang manusia yg ade maruah gak... aku pon dgn selamber la marah die balik... bkn la xblh nk marah... marah la dekat belakang di mana kite xdiaibkan dpn customer... menjadi kebiasaan bos wanita n mesti la cite pasal gosip2 artis kan... aku mne la blh masuk sume tuh... len la klu die cite pasal bola... smgt sikit aku nk mencelah...


ape2 pon, subjek n adelah subjektif...
masing2 ade pendapat sendiri nk diluahkan...
so, apa pendapat korang???




Hormat la sikit hak jiran ye....

5shout!!!
as salam all blogger...

today nk talk about jiran...
sebagai sebuah masyarakat, mesti lah kite hidup berjiran...
so, d sini tentu la perlu saling-hormat menghormati...

today, area kol 5 aku balik keje sampai2 je kat rumah trus bukak kasut n rilek2 kat ruang tamu...
sambil tgk drama kat astro ria terdengar muzik yg kuat dri JIRAN DPN RUMAH...
aku bukanlah racist ye...
tpi sbg jiran yg berbilang bangsa, hormat la sikit...
aku paham la klu ade majlis kawen dorg ke, perayaan ke...
n time ptg2 org balik keje  nk rilek2 macha...

aku dgn nada perli pegi la on moto jap...
pastu hon la lame sikit...
xtau la dorg paham ke x...

so, konklusinya d sini hormat-menghormati hak sesama jiran perlu klu nk hidup bermasyarakat...
klu xnk gak, p dok kat hutan... 
anda blh pasang radio sekuat mana yg nk...
sekian, wasalam....




3 Jul 2011

Atlet ke orang biasa???

4shout!!!
as salam all blogger...
congrat malaysia layak ke 2nd round kelayakan piala dunia 2014...
even kalah, tpi layak sbb away goal...
serius xpuas hati ngn ref dari vietnam tuh...
berat berbelah-belah... xlayak nk jdi ref tuk game besar...
tpi yg wat aku gelak sbb pengulas game tu, shauki kahar rasenyer...
ade ke die kate ade extra time...
ish2... xcukup wat research la kot...

dah2.... stop talking about football...

nk citer benda len nih sebenarnye...
aku nk memperkatakan adakah minat guy n gurl adalah pada atlet...

Gurl
- memang xdinafikan bahawa atlet2 lelaki yg diminati gurl n byk terdiri dari pasukan bola sepak... contoh yg paling dekat ialah Khairul Fahmi a.k.a Apek... sbg penjaga gol terbaik Malaysia ketika ini, memang jasanye ditagih tuk jaga gawang... ade lagi blogger2 yg minat ngn player len cam Muslim Ahmad, Asrarudin Putra n sebagainya... so, kesimpulan yg boleh aku wat adalah gurl di malaysia n berminat ngn atlet dari negara kite sendiri...

Guy
- aku sebagai lelaki pon ade syok la kat atlet2 wanita n... lgi2 si Maria Sharapova... hohoho... demand tinggi tak aku??? ade lgi x yg cun2??? aku malas nk citer byk sangat pasal guy n... mesti para gurl tau kan jenis atlet cm ne yg kami suke... conclusion, guy n suke lgi atlet luar negara...


so, sape atlet pilihan anda???




30 Jun 2011

Baru pulang...

5shout!!!
as salam all blogger...
fuhhh... alhamdulillah...
sampai gak aku kat umah lpas 3 hari balik kg...

wpon d kampong, aku xterlepas tgk game Malaysia vs Taiwan...
tahniah malaysia... menang tipis pon xpe...

kat kg skg n musim buah salak...
buah durian n petai putik lagi...
putik tu mcm xmasak lgi...
dpt la bawak sikit buah2 tu tuk melantak...
sok da kne start cari keje da...
almaklum lah cuti semester...
xkn nk dok umah cm anak dara...

aku akan kembali berblogwalking....
sekian dulu...




24 Jun 2011

Sebab2 kite sakit....

14shout!!!
as salam all blogger... 

da lebih seminggu aku xbw kan2...
dilanda demam kejap...

awal2 n nk mule ngn pantun sikit...

sesat jaln xtanye...
kat sini engkau rupenyer...
(hahaha... terbawak2 dari maharaja lawak)

alhamdulillah aku da disahkan sehat oleh doc...
syukur banyak2...

kite sakit n mcm2 kerenah ade...
yg terlantar, yg mengada-ngada, yg dibuat-buat...

so, ape sebab kite sakit ye???

1. ujian dari Allah
- n benda pertama yg terlintas kat fikiran aku bile kite sakit... mungkin ujian dari Allah untuk uji sejauh mane kite terima ketentuan dariNYA...

2. penghapus dosa
- dosa yg kite lakukan xsemestinya akan dibalas di akhirat... mungkin juga kite akan terima di dunia lagi... xsalah jugak nk dikatekan kite sedang mendapat pembalasan ketika sakit...

3. mendapat perhatian
- xsume org nk sakit... tpi utk dapat perhatian, ade sakit yg dibuat-buat... ia bagi mendapatkan perhatian dari org2 yg terdekat...

4. sengaja cari penyakit
- yg n memang xdisukai la oleh org2 terdekat... si pesakit nk cari penyakit xkire la melalui mulut ke, perbuatan ke... kirenye nk cari gado la...

so, korang sakit sebab pe???




20 Jun 2011

DIGI WWWOW Awards : Blogger Of The Year

15shout!!!

as salam all blogger...
today nk wat sticky post...
nk berkempen utk kak mialiana

 pose yg xseberapa...

sbg student, aku blom lgi ade kete... so, xtampal lgi kat kete...

hehehehe...
korang pon blh vote tuk akak mialiana n jugak...
klik je kat link ni (tekan)

sgb video promo 

*entri terbaru berada kt bwh entri ni :)



slmt mengundi...


    


16 Jun 2011

DEMAM

6shout!!!
as salam all blogger...

DEMAM la plak...

doakan aku cpt sembuh...





    

12 Jun 2011

lampu merah tande benti la BODOH!!!

12shout!!!
as salam all blogger...
tersebut la al kisah pemandu kete yg BODOH!!!

menyirap btol lah aku...
dlm perjalanan balik ke rumah tdi,
ade la sorang pemandu kete nissan ape tah...
mentang2 la ko naik kete, ko nk suke2 hati bawak mcm jalan AK(Abah Kau).

memang mencabar naik motor n kan...
>>bile naik moto, ade yg kate mat rempit...
>>bile naik moto, ade yg kate dak jahat nih...
>>bile naik moto, ade yg kate cpt mati nih sbb sng accident...
>>bile naik moto, kne hujan basah...
>>bile naik moto, orang pandang serong...
mcm2 lagi lah org nk kate...

tpi sekurang-kurangnyer kami rider nih, ikut peraturan...
bkn sume rider mat rempit...
klu da lampu merah tu tandanye benti BODOH!!!
klu kete besar pon tpi etika memandu xde, bek ko jalan kaki je...
pastu klu nk report2 mesti la yg bwk kete n mati2 kate dorg xsalah...
padehal antara die ngn kite je yg tau...
kes langgar lari lgi...

aku dlu ade member, dah meninggal...
n kes langgar lari, sape yg langgar???
si pemandu kete yg xbertanggung jawab la...
sial btol...

 sumber pict: google


dah la, aku harap para2 pemandu kat malaysia pas ni ingatlah org lain gak
time drive tu...
bkn korang je ade org tersayang...
kami para rider pon ade orang tersayang...
sekian dulu...



Related Posts with Thumbnails
 

aKu nAk KaTe ApE © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes