3 Jul 2011

Atlet ke orang biasa???

as salam all blogger...
congrat malaysia layak ke 2nd round kelayakan piala dunia 2014...
even kalah, tpi layak sbb away goal...
serius xpuas hati ngn ref dari vietnam tuh...
berat berbelah-belah... xlayak nk jdi ref tuk game besar...
tpi yg wat aku gelak sbb pengulas game tu, shauki kahar rasenyer...
ade ke die kate ade extra time...
ish2... xcukup wat research la kot...

dah2.... stop talking about football...

nk citer benda len nih sebenarnye...
aku nk memperkatakan adakah minat guy n gurl adalah pada atlet...

Gurl
- memang xdinafikan bahawa atlet2 lelaki yg diminati gurl n byk terdiri dari pasukan bola sepak... contoh yg paling dekat ialah Khairul Fahmi a.k.a Apek... sbg penjaga gol terbaik Malaysia ketika ini, memang jasanye ditagih tuk jaga gawang... ade lagi blogger2 yg minat ngn player len cam Muslim Ahmad, Asrarudin Putra n sebagainya... so, kesimpulan yg boleh aku wat adalah gurl di malaysia n berminat ngn atlet dari negara kite sendiri...

Guy
- aku sebagai lelaki pon ade syok la kat atlet2 wanita n... lgi2 si Maria Sharapova... hohoho... demand tinggi tak aku??? ade lgi x yg cun2??? aku malas nk citer byk sangat pasal guy n... mesti para gurl tau kan jenis atlet cm ne yg kami suke... conclusion, guy n suke lgi atlet luar negara...


so, sape atlet pilihan anda???




4 shout!!!:

nelly berkata...

nwlly orang tak rety bab atlet2 ni ~

Mohd Firdaus berkata...

kalau yg luar negara mst la kapten liverpool Steven Gerrard..

kalau dalam negara tak tahu sape..hehehe..

zuhanismohamed berkata...

kalo perempuan first dia tengok kehandsoman dulu kot..

pastu baru tengok kehebatan dia..hehe :)

Echin Nadiossa berkata...

saya pilih my melting boy.asra :)

Related Posts with Thumbnails
 

aKu nAk KaTe ApE © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes