25 Nov 2010

Klu la aku....

salam semua..
ni saje2 je gatal...
sbb aku xde pe nk tulis pon...

klu la aku jadi jutawan
-aku nk bawak parent aku g haji dlu... pas2 cam biase la, enjoy puas2 ngn duit tu..

klu la aku jadi football player
-aku nk kalahkan pape club yg cristiano ronaldo masuk... ingt die power sgt... aku nk bergandingan ngn messi.. kitorang ayam2kan CR tu... haha

klu la aku dpt PhD
-alangkah best nye... ade la bnde baru yg aku dah buktikan melalui tesis aku tu... dapat pangkat Dr. Afiq lgi... tpi bkn Dr. Rozmey 40 juta tu ye

klu la aku ade bisnes sendiri
-aku nk bukak byk cawangan kat msia nie... bisnes ape? ingt nk bkak court futsal la... masyukkkk....

klu la aku jadi pelakon
-wah... ni angan2 mat jenin nie... kompom aku nk jdi hero la... haha... biar aku kalahkan populariti leornado dicaprio tu...

klu la aku jadi laki org
-hoho.. ape menda aku pikir sampai ke sini plak... dah2.... kang melalut plak

sekian dlu kesengalan aku....
hahaha


 




11 shout!!!:

najihah sahami berkata...

kalau mish dekat afiq ni..nak je sekeh pale tu sambil cakap..jangan berangan jer!hak2...
kite geng anti CR lorhh..

Afiq Din berkata...

haha... dah tu yg terlintas...
owh, mish xske CR?
MCR suke x?
haha

pN.rOs berkata...

banyaknyer kalau nya tuuuuu

misyamissyou berkata...

wah..tgi angan2 ni..hehee...nak tau kalau jadi laki org nak wat pe..heee :P

suzie rahman berkata...

hihi klu2 lg erk..k k nk ikot p haji!

apik pehe berkata...

hahaha..pesal ko nga mish anti CR?
haha..da melalot lebih da tu fiq..

zuhanismohamed berkata...

oho..angan2 best betul ni..
if jadi betul2 memang hebat gile ah..hehe

Afiq Din berkata...

pn ros: haha.. angan2 je...

misya : nk wat pe ek? ntah la.. xjdi lgik

kak suzie: klu dh cukop syarat blh je g...

apik: ko mst fan MU kan... hoho... aku chelsea

zuhanis: 2 la pasal... harap jd la btol2 cepat

WAHIDA ALIAS berkata...

kalau la boleh di ulang mase..ish3...tp itu sume kalau

apik pehe berkata...

haha..terbaik lah..aku fan MU..haha..

nur dhiya' aida berkata...

wish ur dream come true...cewah ^^

Related Posts with Thumbnails
 

aKu nAk KaTe ApE © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes