19 Nov 2010

Mintak Tolong nie..

salam all blogger...
aku ade kemusykilan sikit la...
nk mtk tolong kat sape2 yg tau nk setelkan prob nie..


npe ye jdi cm nie...
max blog yg blh kite folo 300 je ke??
anyone...




14 shout!!!:

najihah sahami berkata...

agaknye la fiq..sebab ari tu pon ade gk terbaca kat blog sorang tu..die cakap dia pon dh mencapai max blog yg boleh difolo..

kalo afiq nk jugak folo blog tu..afiq boleh unfollow blog-blog yg afiq dh follow b4 ni kat dashboard tu...

MUNNYRA berkata...

still boleh follow lagi..just klik follow kat page dia ^__^

Afiq Din berkata...

mish : so, blog yg kite unfollow 2 cm ne?

munnyra : xblh la

Afiq Bukhari berkata...

uish.. xpernah jadi lagi cmni kat aku.. try ikut mish tu, unfollow blog yang mane2 dulu, maksudnya untick blog yang dah difollow, then follow blog baru tu..

BezBuddy berkata...

aha...mazimum leh follow 300 je...yg sy tau la :D

suzie rahman berkata...

leh folo..klik kt follower dier je.. klu gna mnual kt dashboard mmg had 300 kot.

misyamissyou berkata...

unfollow mne2 blog yg xaktif..tp sian gak..hurmm

Tomato Gurl's Life berkata...

xpernah plk cik tom alami..rsnya cik tom follow lebih dr 300 blog..sory ye xdpt tlg..

apik pehe berkata...

aihh..td pon mase apik bw..ader gak terjumpa blog sorang ni..haaa..ingt dah..jap ek nk cari blog dia..

5 minit kemudian..

tu link dia..

http://amiramastura.blogspot.com/2010/11/limit-follow-blog.html/

Sufian Hakim berkata...

hermm, betul ke maximum 300 je ? aduii, baru ingat nak follow 30000 blog, huhu ^_^

MsFazlillah berkata...

erma penah kena camni gak. sementara je ni, jgn risau pasni ley folo blik..

i am S!L4H.. berkata...

eh yeke cmni?x tau pun..siannye...

Ahmad Zaki berkata...

Assalamualaikum...

Saya ada dua cadangan iaitu :

1. "Unfollow" blog2 yang tak aktif (keluarkan dari senarai) agar jumlah blog yang diikuti kurang dari 300.

2. Hantar pertanyaan pada pengurusan "blogspot" melalui e-mel mengenai masalah yang saudara alami.

alinac lover berkata...

yong pon pernah jadi mcm tu..

tp skg da oke~

Related Posts with Thumbnails
 

aKu nAk KaTe ApE © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes