6 Mac 2011

Wow... Seperti dijanjikan...

as salam all blogger...
tgk tajuk x???
gempak ke x???
hahaha...

biase je la kan...
mase tuk update lagik...

entri sblm n dikatekan aku join event kat fac aku...
setelah lame berlatih akhirnye berjalan jugak event n...

tag yg aku dpt sbg crew...

program n berjalan selame 3 hari... tpi aku start terlibat hari sabtu...
sbb aku ade class sampai mlm... 
so, mintak excuse la sikit...

conference n klu xsilap aku akan dibincangkan mengenai 'IT Security for Future'
rmi jugak yg datang sampai aku kne bgi sit kat org len...
n je picture yg aku dpt upload...
hehe...


n antara crew2 yg terlibat... aku duk kat dpn skali plak... no 3 dri kanan... 

hope akan datang ade lgi program2 besar kat sini... sekian dulu... 
wasalam






10 shout!!!:

IQ = Iez Qis berkata...

waahhh..semart semart sumenye berbaju melayu dan kurung~

dina darwina berkata...

canteeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!mantap...hehehehe

Afiq Din berkata...

hehe.,..

najihah sahami berkata...

waa..dh mcm nak naik pelamin dh afiq pakai baju melayu,..hehehe,.

i am S!L4H.. berkata...

ehhh kale oren. alahai kiut plak kalo gabung ramai2 gtu. nmpk cm sunkist. hakhak

alinac lover berkata...

hamboih!! oren nya korang!

tot tot kecik berkata...

salam..

igt ag sama kamu..patt tgga tu cm knai..fakulti kte kn sama..

rubi @ cawan2 berkata...

zaman2 blaja memang best :D

Afiq Din berkata...

mish: xlme lgi la kot... amin... haha

silah: sunkish pon ok ape.. sedap... n mahal

Afiq Din berkata...

yong: oren la.. baru dpt perhatian.. haha

cik tot tot : wsalm... hehe... tu la.. klu jmpe2 tegur la ye.. eza knl saye

rubi: moga2 dpt dijadikan kenangan terindah kan.. :)

Related Posts with Thumbnails
 

aKu nAk KaTe ApE © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes