17 Ogo 2012

Giliran aku plak wat ucapan raya...

as salam all blogger...

dikesempatan ini aku ingin skali memohon ampun dan maaf jika ade tersalah bahasa, gurauan, dan apa saja yg diluahkan di dalam blog n menyinggung perasaan kalian sume...

nk bgi duit raye xmampu lgi...
sekadar ucapan raye je la ye...

harap2 kepada pemandu tu, ingtlah orang2 yg tersayang...
pandulah secara berhemah...
selain dapat elakkan kemalangan, dpt jugak jimatkan duit poket dari membayar saman...

di hari raya nanti kita ubahlah perangai kita dri yg buruk kpd yg lbh baik...
klu dulu tu slalu je jnji tak ditepati, now kena la kita tepati...
klu dulu tu slalu saje lmbat, ubahlah agar kite n dpt menepati mase...
klu dulu tu asyik nk marah2 je, now cuba la kawal kemarahan kita slow2...
klu dulu asyik dok boros je, xsalah ubah skg untuk mase dpn...
klu dulu byk sgt main2 time lecturer dok ngaja, now main sikit2 je la...

braapa byk kalau da...

k la, pape pon SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...


*tahun n beraya di perak... sok pagi baru bertolak...







14 shout!!!:

Sally Yatiey berkata...

Selamat Hari Raya ^_^

Ash Give berkata...

ok.. selamat hari raya jugak, maaf zahir batin..

anamizu kaito berkata...

hai Afiq Din.. selamat hari raya..
ampun maaf segala slh silap ye..


cik ana pon x mampu nk bg duit raye.
nk bg ucapan plus kuih and biskut
raye mampu la.. jemputla nti mai ke
rumah.. hehe






slm aidilfitri,
cik ana

Afiq Din berkata...

sally : salam aidil fitri jugak

Afiq Din berkata...

ash : yup2... same la aku

Afiq Din berkata...

slmt berhari raye cik ana...
umah kat ne tuuu?

Sop berkata...

selamat hari raya bro.. :)

babycomel berkata...

slmt hari raya jugak.. maaf zahir batin ye. semoga ramadhan yg bakal berlalu ni berjaya membentuk hati nurani kita & memberi 1001 rahmat buat semua..
beraya kat Perak? singgah la rumah :)

miz ruha berkata...

selamat hari raya... ^_^

Mohamadazhan.com berkata...

salam aidilfitri =)

Cik Yaya berkata...

slmt hari raya jgk afiq...^_^

Secrets of A Teenage Girl berkata...

selamat hari raya ;)

NUR berkata...

Slmt raya..

wisata bakti alam berkata...


kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Related Posts with Thumbnails
 

aKu nAk KaTe ApE © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes