6 Ogo 2012

Sharing is caring BUT....

as salam all blogger...
alhamdullillah,bertemu kita lagi pada masa yg xsame, minggu xsame...


hope hari ni sume baik2 saje ye...
sbgi blogger ofcoz kite akan share story...
xkesah la ape2 story pon...


tpi pada pendapat korang, mcm mane plak klu share fon number???
sharing is caring kan...
BUT, adakah korang ade bran nk share fon number kat entry (except klu wat bisnes dlm blog la) atau pon
dlm cbox???


bagi aku mungkin xpatut kot...
agak bahaye wat gini sbb byk kemungkinan blh jadi...
mne la tau stalker2 blogger2 cute, jambu dok perhatikan je gerak-geri korang...
kan da satu kes jdi plak,...


so, medium lain nk share fon number lgi elok by emel la...
dgn emel hanye korang2 je tau...
dan korang blh je request kat blogger tu xyah publish...
so, tanggungjawab si blogger gunakan kepercayaan tu...






JADI, ade sape2 nk share tak???


*sbb ade yg post no fon kat cbox aku...










9 shout!!!:

eenie minniey berkata...

betol3 ,nak caring pun kena tenok juga ap yang disharenye . saya guna public phone je, xleh nak share no !haha

Afiq Din berkata...

bkn public pon ade numbernye ke?

Sop berkata...

sgt bahaya.. even emel pun biasa x letak
sbb ada system yg mengumpul akaun emel tujuan SPAMING

missha berkata...

memng bahaya..huhu..

miz ruha berkata...

bahaya..bahaya..

miss A berkata...

nak share no...hm fikir byk kali kot...kalau dah disalh guna,mmg kacau la hidup..

Arham Md Ali berkata...

Gila apa nak tinggalkan nombor telefon :(

♥♥szumika sakni♥♥ berkata...

banyak sgt peminat la ni huhuu...

puteri kasih berkata...

memang bahaya kalau share number..kang entah sape-sape akan call..tak pasal-pasal lain jadinya nanti

Related Posts with Thumbnails
 

aKu nAk KaTe ApE © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes