26 Mac 2010

LaBu SaYoNg PeRaK SpeCiAl~~

hallo semua...
ari n aku nak promote sikit pasal labu sayong...
n member aku yg jual..
aku tolong promote je..
ade macam2 pilihan...
klu sape yg berminat boleh je kontek die @ gtau aku..
nanti aku leh inform die...
n ade la sikit contoh yg nk aku tunjuk kat korang..
bgi sape2 yg minat brg2 cam n jgn segan...
just gtau je..
haha
labu kecil - RM3.00

labu kecil - RM2.50

bekas abu rokok - RM9.00

pasu bunga - RM33.00

pasu tebuk - RM50.00

n antara contoh2 yg korang blh tgk..
member aku n korang jgn risau..
mesti mari!!

korang boleh contact die terus kat no n
0136904245/ 0174663330 
En. Anuar
klu segan xpe..
gtau je aku kat blog n..
nanti aku tolong..

klu nk tgk lgi byk contoh blh tgk kat web die..
k, papehal roger...
salam..




   

3 shout!!!:

alisyazana berkata...

hurmmmmm.. labu sayong...
hurmmmmm org2 dah berumur bnyk la minat...
kalau org nk kawen pon leyh kot....

Afiq Din berkata...

2 la..
tpi xsalah nk tlg member kan..
u promote la kat member u..
mane tau dorg minat...
hehe

~~Sue eLLa~~ berkata...

yuhuuuuuu..suka giler aku akhirnya dapat lar jugak komen..hahaha...yeeehhaaa..aku balas dendam r yeh....tq r ..ko rajin lawat aku..rajin r aku lawat ko..mekaseyh kawan...weyh..nak beli barang jgn lupa beli kat aku tau..yang accessories komputer

Related Posts with Thumbnails
 

aKu nAk KaTe ApE © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes