4 Ogo 2010

knp gurl nk jdi les??

salam semua... kembali lagi aku kat sini...
today nk share about title yg aku tulis 2...

sume pendapat aku nie ikut kepale aku n ade la tgk2 tenet skali...
korang2 yg nk share pndapat pon xde hal..


1. sbb penah dikecewakan
-pd pendapat aku la kan, gurl2 yg les n maybe penah dikecewakan olh psgn dorg.. bile perasaan syg sgt kat bf dorg sampai sanggup berkorban ape saje then tibe2 dtinggalkan... mst ade rase shock kat c2 sampaikan cari jln tuk lpekan ex dorg 2...


2. tahu ape kemahuan kaum sejenis
- yela, bile da sejenis nie mst la tau ape yg  blh mendatangkan nikmat kpd gurl 2... that y dorg n blh melayan gurl len di mana mereka dpt la memuaskan pasangn les dorg 2... i mean, gurl mst la tau ape yg gurl ske dari layanan sampai la kemahuan.. xkira la zahir n batin skalipon...


3. gurl lgi tau seks oral
- point n aku mmg cri dri pak cik google... korang pon blh search sendiri... gurl tentu tau bhgn mane pada alat sulit dorg yg dpt menyenangkan pasangan les nie.. so, dgn sentuhan @ belaian dri les gurl tentu dpt menyenangkan pasangn dorg...


4. kelembutan layanan dri pasangan sesame jenis.
- kdg2 layanan laki agak kasar sikit n berfikir yg layanan dorg ok... but, bile layanan les lebih manja n caring.... tentu saja terase dri mereka dihargai...


nie je yg aku dpt aku rase...
segala pendapat korang amatlah dihargai...





9 shout!!!:

Nur Erma Suzieaty berkata...

rse nye kecewa tu alasan yg plg utama la.. tapi kan kadang2 pmpuan tu sndri yang de naluri suka kat pmpuan. bkn sebab kecewa je. erma da byk kli kecewa pun x pnah lg terpk nak jadi les. hoho jauh sekali.

Bella Isabella berkata...

hurm...
no comment la...
kecewa 2 mmg la sakit tp kene fikir jugak agama kite...

~~Sue eLLa~~ berkata...

huh...bahagian tertentu sulit ooo..haha...pakcik gOOgle ni nak kena babap tau...haha...tapi tui r..aku sendri ada kawan yang cam niy..tapi dia baik jerk...cuma..dia kata laki ni macam tak tau aper yang dia na..tak faham dia..kalau pompuan..dia tau aper yang dia nak...n dia sangat caring...so pasangn dia suka ngn dia...so terjalin hub niy..hurrmm...kesian pun jugak ngn orang cam gini..kadang2 environment hidup wat jadik macam nie

misyamissyou berkata...

hoho! sngat comel la tulisan entry anda..hehhe..hurmm, pendapat sy tentang les/gay ni, diorang ni kurang ilmu agama..kenapakah sy tidak tau byk pn tentang oral thingy tu..diorang buat research lebih kot... :)

Afiq Din berkata...

erma: huhu... susah nk ckp la... kite n mmg da asalnye dijadikan laki n gurl... yg bentuk dri kite adalah kite sndri... so, terpulang la...

bella: agama ye... mmg btol2 penting dlm kehidupan kita... umpama aura yg menyinari hidup

sue: btah la sue.. kdg2 tgk baik pon blh jdi cm2.. btol la klu nk kate gurl btol2 paham gurl... tpi kne pikir la gak...

misya: ilmu agama mmg kne kukuh... klu x abes la...

suzie rahman berkata...

huhu...cne erk nk ckp..mnta simpng r walaupon suzie hmpir terlibat..huhu gara2 frust r! huh.. tp msih der penk ajak2 suzie kapel..alamak cne nk sdr kn dorg ni..rs berslh juga bila mmber kiter terlbat dgn bnda2 cmni.

Afiq Din berkata...

owh... ade gak eh penk ajak suzie...
try sedarkan dorg la...

h A n Y S berkata...

knp boys nak jdk gay?
;p

Afiq Din berkata...

pasal gay nie kne wat post baru la hanys...
tgk la nti ye...

Related Posts with Thumbnails
 

aKu nAk KaTe ApE © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes