11 Jan 2011

Beruntungnya Ada Blog

as salam all blogger...
kebanyakan blogger tentu tau kan yg facebook akan ditutup pada 15 mac ni...
boleh baca kat SINI
so, ape untungnya ade blog skg n?

boleh dikatekan trend ber'FB' mmg sukar nk dielakkan...
tpi, bile dh jadi kes nk tutup2 ni ke mana akan perginya komuniti FB?
mesti akan ke twitter, blog, ms, friendster dan sebagainya...

untungnya ade blog skg sbb kite dh ade komuniti blogger kita...
byk benda blh share even bkn la mcm fb yg sng je nk update status...

dkt blog ni, kite still blh bace semua entri yg penah dibuat penulis atau blogger tu sendiri...
klu kat fb tu, xkn la kite asyik nk tekan older post je kan...
kat sini kite blh terus bace entri klu klik tajuk2 entri yg penah kite wat...

comclusionnye, mmg rase beruntung kan ade BLOG :)




5 shout!!!:

miss epa berkata...

jom berblogging.hee :)

Afiq Din berkata...

jom epa jom... :)

LehaMY berkata...

Betul3. Blog lagik best. keh3.

|-sw33t-dream-| berkata...

blog walking is the best...

missamy berkata...

betul betul betul :)))

Related Posts with Thumbnails
 

aKu nAk KaTe ApE © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes