17 Dis 2010

Aku Mencari Rumah Sewe Ni...

as salam all blogger...
klu2 la korang ade tau2 rumah kosong area padang jawa, shah alam roger2 la aku...
aku skg ni mencari rumah nie...
nk blaja kan.. xkn la nk ulang-alik dari rumah family...
xmacam jauh la plak...
korang2 yg study kat shah alam ke, dok shah alam ke yg tau ade rumah yg blh disewe tolong ye....
klu nk tinggalkan no pon blh...
don't worry, aku xpublish no korang punye...

*autopost ye... ade keje sikit beberape hari nih.. maybe 22.12.10 aku on9 balik






9 shout!!!:

alinac lover berkata...

smoga dapat la umah sewa tu ek

Lelaki Ini berkata...

tak tau sowie!

Lovely Bella berkata...

umah aku ade satu bilik kosong,.. mau?hahaha

Afiq Din berkata...

yong: moga2

lelaki: xde hal..

bella: kat area mne tu? klu bilik air xpe ah

najihah sahami berkata...

huhuh//lambat lagi dapat on yea giq...hehe..mish lagi la xtau umah kosong kat area sana. hehe.

semoga dapat la sebijik untuk afiq yea...jangan bmbang. rezeki di mana-mana. hehe

misz FaTiN berkata...

afiq xkesah ke dok ngn bkn bdk course?

Afiq Din berkata...

mish: amin

fatin: degree mmg biasenye xdok ngn dak2 same course...

misz FaTiN berkata...

kazen fatin ad nk cri org utk uma sewa die.. uma kt pdg jawa.. tp xtau la die da dpt org ke x..huhu

Afiq Din berkata...

owh... kazen nk cari bpe org?

Related Posts with Thumbnails
 

aKu nAk KaTe ApE © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes