5 Dis 2010

Bukan Mcm Tu...

as salam all blogger...
hujung minggu nih wat pe sume?
ngah cuti kan... so, n la mase tuk kite sume bw kan...

sbnarnye entry nie ditulis tuk aku mtk maaf kpd blogger2 yg terase ngn aku...
maybe time aku bw terlepas pandang segelintir blogger2 yg lme aku xsinggah...
bukan la aku nih sombong...
BUKAN MACAM TU...
kdg2 plan nk bw, tpi ade keje lain plak...
mmg la penting tuk bw di samping bace perkembangan2 terbaru korg...
tpi, hurm... ape aku nk ckp lgi nih...

korg yg singgah blog aku tinggalkan la sekurang-kurangnye link, tpi sebanyak-banyaknye komen.... hehe
klu aku xstat dlu TERJAH blog korg, xsalah kan klu korang TERJAH dlu..

kdg2 aku terpikir mcm mane ellen , afiq bukhari , cik tom n sume blogger yg ade rmi follower blh manage mase dorg...

pape pon kpd yg terasa sorry ye...

*p/s: follower xrmi mane, tpi aku yg xpndi manage mase kot... huhu




5 shout!!!:

najihah sahami berkata...

hahaha..mish kecik ati. afiq sombong!hehe

Afiq Din berkata...

akhirnye ade la sorg terase... wawawawawawa

Tomato Gurl's Life berkata...

eh ade yang terasa dgn afiq ker??erm sebenarnya dl pun ade yg terasa hati dgn cik tom..cara sebaiknya afiq cuba buat n3 jelaskan perkara yg sbnrnye..busy sbb ade pe..insyaAllah diorang akan faham...

dan 1 lg berblog ni hanyalah sampingan dan bukannnya fulltime..so mmg susah nak puaskan hati semua org..jgn runsing2 ye..yg pntg happy blogging :)

Afiq Din berkata...

advice yg bagus cik tom..
tqvm

Nurul Shafiqah Mohamad Sobri berkata...

Salam Maal hijrah...
afiq d tag oleh pqahcool~~~
http://pqahcool.blogspot.com/2010/12/bloglarian.html

Related Posts with Thumbnails
 

aKu nAk KaTe ApE © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes