8 Dis 2010

LOVEHUNTERSSS 1ST LUCKY DRAW

as salam all blogger...
hari ni aku nk p setelkan ape yg ditag...
tq to miss epa


impian : klu la aku menang hadiah tuk lucky draw nih, aku nk beli t-shirt baru.. memandangkan lame da aku beli t-shirt yg baru... ok...

aku nk tag:


SYARAT-SYARAT PENYERTAAN LOVEHUNTERSSS 1ST LUCKY DRAW

1. Lovehuntersss 1st Lucky Draw terbuka kepada semua bloggers yang berminat tak kesahla korang follower blog ini atau bukan.. Jgn malu-malu nak join.

2. Buat 1 entri khas bertajuk Lovehuntersss 1st Lucky Draw.

3. Letakkan header dan linkkan ke page ini.

4. Tulis sket apa hadiah impian anda(bernilai RM20) jika anda menjadi salah seorang yang bertuah dalam lucky draw ni. (tak wajib)

5. Terpulang nak letak header ni kat sidebar korang ke tak.. Kalu letak, ribuan terima kasih.. Tak letak pun ribuan terima kasih juge kerana sudi join...(tak wajib)

6. Tag sekurang-kurangnya seorang rakan blogger anda.. TQ

7. Akhir sekali, tinggalkan link entri dalam ruang komen di bawah..

8. Jika ada salah 1 syarat yang wajib, tidak dipatuhi cth mcm tak link header ke, penyertaan terbatal dengan automatik





3 shout!!!:

alinac lover berkata...

gud luck yer

miss epa berkata...

guck luck!:)

zuhanismohamed berkata...

cm best..nanti saya buat ni..tq tag :)

Related Posts with Thumbnails
 

aKu nAk KaTe ApE © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes