24 Dis 2010

Preview sikit je...

as salam all blogger...
lme dh aku nk tulis citer nih...
tpi, ntah la... baru skg nk tulis....
okeh, mgu lpas pada 15 december 2010 aku ade tgk 1 movie nie...

tajuknya: HANTU KAK LIMAH BALIK RUMAH

sumber google


seyes aku katekan, mmg xrugi la kuar duit tgk citer nie...

aku ckp preview sikit je kan...
so, aku share la ape dialog2 yg best bgi aku...
feel menulis ngn menonton lain tau... nti korang tgk la ye citer ni...

dialog:

1. dri zamie ismail a.k.a pak abu rasenye... 'klu kamu manusia, aku xnk berkawan dgn kamu... tpi, klu kamu hantuuuu, aku ade silat gayong'

2. dari soffie jikan.. 'aku org indonesia... klu tak penuh ilmu di dada....' lpe da... haha

3. dari sekumpulan org2 kg pisang... 'cube cerita' diulang sebanyak 3 kali...

4. dari awie a.k.a usin... 'kak limah nk masuk akedemi fantasia ke?'

5.dari sudin kot... mamat yg nek wheel chair tu... 'hati2 sume.. takut api terkena baju pulak'

so, n je la dulu yg aku kongsikan... 
jdi macam yg aku ckp, nikmat menulis ngn menonton lain...
tgk la ye...
sekian...









12 shout!!!:

Cz Aina berkata...

hahahaahahah...xboleh blah cerite ni..
tapi seram la jugak time mak limah duk berdiri kat tepi tingkap senja2...
xboleh blah...

n4dh!3r4 berkata...

tak sabar nak tgk petang neh! hohoho :P

zuhanismohamed berkata...

bila lah dpt tengok cerita ni..aih

CIK TOM berkata...

wah menarik..tp tunggu download kot tnet je la..huhu

Afiq Din berkata...

Cz aina : mmg xabes2 gelak tgk citer nih... wakaka

nadhira : slmt menonton...

Afiq Din berkata...

zu : tgk la zu... klu x wayang, donload pon ok lah.. kompom gelak...

cik tom: yup.. mmg menarik pon citer nih...

Aefa Aerisya berkata...

wah.. nak kena tgk jugak ni.. huhu

NiK iMaN a.k.a NiCkiLiCouS! berkata...

xde feeling sngt sbb tngh bengang ngn adek.hehe..tp ttap best! :D

WAHIDA ALIAS berkata...

ramai yg kate cite ni besh.x sabar nk pegi tgk.

Bert berkata...

cerciter cerciter..keh keh

misz FaTiN berkata...

da tgk ea?.. fatin xtgk lg..

p/s: pasal uma 2,, da ada org la.. sori..

Oong-ong berkata...

hahha..memang berbaloi~

Related Posts with Thumbnails
 

aKu nAk KaTe ApE © 2010

PSD to Blogger Templates by OOruc & PSDTheme by PSDThemes